Beoordelingen van Zuma Sushi Amsterdam

Recente recensies van Zuma Sushi Amsterdam

5 sterren na 78 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Eten: zoals altijd heerlijk en een aanrader Service: vriendelijk personeel en klantgericht Tip: KEEP UP THE GOOD WORK/SUSHI

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Een heerlijke poke bowl zalm gehaald en thuis gegeten. Echt bijzonder lekker. Een aanwinst voor de buurt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi gegeten, vers en zeer goede kwaliteit!

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer heerlijk, de sushi is echt van goede kwaliteit en de rijst van echt goed vers. de bezorg tijd was erg netjes, waar ik in het begin wel eens lang heb moeten wacht was het nu gewoon netjes vlot bezorgd. het verzoek wat ik er bij gezet had was voldaan en er zat zelfs een gratis drankje bij voor mijn dochtertje, wat niet de eerste keer was trouwens en ze echt heel erg siert. ze zijn nu al even een tijdje onze vaste plek om te bestellen en dat zullen ze zeker ook wel blijven, ik raad deze plek echt aan.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi en veel lekkere variatie. Verder is het personeel uiterst vriendelijk.

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi ever!!!

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

TOP

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heeeeerlijke pokebowl!

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Eindelijk een lekkere sushi tent waar, je ook heerlijke verse redvelvet sweets kan bestellen!!

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op zaterdag 14-02 sushi besteld. Ik kreeg direct na het bestellen de melding dat de bezorging 1 uur en 45 minuten ging duren. Het had prettig geweest als dit voor de bestelling bekend gemaakt had kunnen worden. Ik heb uiteindelijk langer dan twee uur moeten wachten. Overigens was de sushi erg lekker en vers.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi! Je proeft dat het vers is! Ik weet waar ik voortaan mijn sushi bestel! Ga zo door!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super lekker en vers!!!! Tot nu toe lekkerste sushi!

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was superlekker!!

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Overheerlijk, lekker vers! Love the styling of the rolls!!

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was overheerlijk, en lekker vers. Dit is ver uit de beste Sushi zaak waar ik ooit heb gegeten, snelle service ook. Toppers!!

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service ,lekker sushi

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heurlijk is het.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Jullie hebben eerlijk waar de lekkerste sushi van Adam. Lekker vers en jullie service is SUPER. Bedankt voor de redvelvet bonbons ook die waren echt lekker haha.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke en kwalitatieve sushi, top service en nog iets zoets van het huis meegekregen!! Zeker voor herhaling vatbaar

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goeie service! Bedankt team, het was heerlijk!

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig. Wij hebben echt genoten van de sushi. Communicatie is ook goed. Werd netjes te woord gestaan en er werd goed geluisterd. De bezorger die de sushi kwam brengen was ook erg aardig. Een dikke 9+! Bedankt en tot de volgende keer!

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer lekker semi- warm en tijdig bezorgd; naast de zalm was ook de vegetarische crispy roll fantastisch en de variant van de vega uramaki viel enorm in de smaak, dank!

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service en superlekker, ontzettend genoten van de sushi met mijn moeder!

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! En een hele klantvriendelijke service.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Top service en heerlijke sushi! Zeker een aanrader

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker gegeten, bedankt

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was vers en heerlijk van smaak, de bezorger was super vriendelijk en de bestelling was er snel. Zeker een aanrader heb een nieuwe favo sushi tent erbij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verse sushi, veel keuze en heel lekker. Aanrader!!

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker! Misschien een tip om de rollen ook per 4 aan te bieden ipv 8 stuks.

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De perfecte sushi, we hebben enorm genoten, echt een aanrader !

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super tevreden met de bezorgservice en kwaliteit van eten. Zeker voor herhaling vatbaar!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste sushi!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Letterlijk de beste sushi van heel Nederland! Lekker vers en smaakvol bereid. Grote porties die waar zijn voor je geld. Personeel is tevens super vriendelijk. Jullie hebben een vaste klant erbij :)

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse sushi! De verschillende smaken waren uniek en zoals sushi hoort te zijn.

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Top service! Echt lekkere sushi's

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk verse sushi en snel bezorgd. Kom hier zeker terug!

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk, ze hadden goed naar de opmerking geluisterd en de sesamzaadjes weg gelaten bij de gunkan kaviaar. Het bezorgen duurden wel wat lang maar het was binnen de voorspelde tijd en met een gratis drankje voor het wachten. Heel fijn was ook dat het een fristi was omdat er bij stond dat het voor mijn dochter was, ze was er erg blij mee aangezien ze niet van prik houd dus was een perfect drankje voor haar. Al met al weer dik tevreden!

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk vers en smaakvol

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heel lekker. Wel jammer dat de bezorging een uur langer duurde zonder belletje of compensatie.

Reactie van Zuma Sushi:Wat vervelend om te horen! Mag ik vragen op welk tijdstip uw bestelling is afgeleverd.

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en vers! Vriendelijke medewerkers en bezorger! Zeker voor herhaling vatbaar!

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer eens heerlijk! Bedankt voor het extraatje.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Top man heeeeerlijk

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en alles is vers ! Aanraders zijn de Zuma special

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Overheerlijke sushi dikke aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer eens super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super lekker! Duurde wel wat lang

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was echt top, heerlijke sushi. Vaste klant erbij !

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

One of the best places for sushi in Amsterdam. Delivery was great; followed the time I asked for.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse sushi! Rijst is goed op smaak, de rollen niet al te dik en verse ingrediënten. Zeer tevreden!

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijkste sushi ooit gegeten! super vers & smaakvol! Mijn vrouw en ik hebben ervan genoten. Keep up the good work. Jullie hebben een vaste klant erbij 👍🏻

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was weer super heerlijk!! 🤌🏻

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na een lange zoektocht waar wij sushi moesten bestellen, kwamen wij bij Zuma en met twijfels toch geprobeerd. Twee keer telefonischcontact gehad en heel goed geholpen. Ook kregen wij een kortingscode van 15% aangeboden! Was erg lief en super goed geholpen. Eten kwam aan op het aangegeven tijdstip en de bezorger was super aardig. Naast onze bestelling hebben wij ook kleine extraatjes gekregen wat erg lekker was. Sushi was vers en echt heerlijk, zonder twijfel. De service daarnaast maakte het écht af! Zeker bestellen zonder enige twijfel.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was top! Aardige bezorger en lekkere sushi! We komen vaker terug!

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker en grote porties! Super lieve jongens die daar werken

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt alles wat ik hier bestel is heerlijk!! Zowel de sushi als de pokebowl zijn echt heel lekker en het personeel is heel vriendelijk!! Toptent.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke mensen en echt lekkere sushi! Tot nu toe beste uit de test in Amsterdam wat mij betreft

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi was heerlijk. Hier ga ik zeker vaker bestellen.

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heeeeerlijk! Echt zo lekker vers en crunchy. We hebben er echt van genoten, dank jullie wel!

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi en pokebowl spicy tuna! Fijne aanwinst voor de buurt.

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging wel erg aan de late kant (~2 uur), maar ik begreep aan de telefoon dat het onverwacht enorm druk was. Kleine compensatie gekregen. Netjes :) Sushi was het wachten wel meer dan waard. Zuma wordt mijn nieuwe go-to sushi tent!

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk! Goede kwaliteit en super vers!

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Superlekker en een lust voor oog

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Great food! Good luck guys!