Reviews from Zuma Sushi Amsterdam

Recent reviews

5.0
P
16 May 2024

Heerlijke sushi, goed vers! Bezorging zou iets sneller kunnen, maar het komt niet veel te laat. Zeker een aanrader

MR
28 April 2024

Fijn dat de sushi ruim voor tijd geleverd werd. Sushi was vers en goed op smaak. We hadden een grotere bestelling gedaan ivm verjaardagsfeest. Gasten vonden het erg lekker, zelfs degenen die niet van sushi hielden.

Clautje
22 April 2024

Het was weer heerlijk en wordt op tijd afgeleverd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ida
20 April 2024

Wij bestellen hier vrij vaak. Kwaliteit is constant en we genieten hier keer op keer van. Vandaag zouden ze 10 minuten later zijn dan verwacht, kregen we een kleinigheid extra bij.

PP
19 April 2024

Heerlijk

Pascale
31 March 2024

Tot nu toe altijd goeie kwaliteit en snelle bezorging

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sergio
29 March 2024
Kazi Topcu
12 March 2024

De sushi was heel vers. Het was duidelijk welke sushi glutenvrij was en welke niet. We konden gemakkelijk onze keuzes maken.

Has
10 March 2024

Heerlijke verse sushi en snelle bezorging!

Ellie
9 March 2024
Han
4 March 2024

Altijd overheerlijke en verse sushi!! En top service

Fleur
1 March 2024
jihane en-nali
1 March 2024

Mijn bestelling was twee uur te laat, ik was erg teleurgesteld.

M
25 February 2024

Top

Lizan
24 February 2024

Eindelijk een plek gevonden met echt goede sushi voor een redelijke prijs. Heerlijk! En de mannen in de keuken en bediening zijn heel vriendelijk en relaxt. Wij zijn vaste klant!

Jolanda Ottenhoff
24 February 2024

Heerlijke Sushi. Elke week weer.

Virgil
21 February 2024
Fairouz
21 February 2024

Heerlijke pokebowl gegeten, goed gevuld, smaakte lekker vers en de garnalen kwamen zelfs nog lauw/warm aan..

Joanna Wawrzyńczak
19 February 2024

Ik bestelde een rol softshell-sake, maar in plaats daarvan ontving ik een andere, goedkopere rol, en het wachten op de bestelling was erg lang, veel langer dan vermeld in de e-mail

Max
19 February 2024
Yous
19 February 2024

Sushi is achteruit gegaan. Op maak ziet er anders uit lijkt wel plat gedrukte sushi en smaak is ook minder. Voorheen smolt het in je mond en nu niet. Ik bestel hier al zeker 2 jaar. Hoop dat er wat mee wordt gedaan. Bezorgen gaat wel altijd goed.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Max
3 February 2024
Josephine
27 January 2024

Sushi was dit keer iets te zoutig en was 1 ervan was verbrand. Heb de meeste weggegooid ik heb hoge bloeddruk.

Sabina
26 January 2024

Altijd heerlijk!

Ellen
24 January 2024

Sushi was te koud

Michiel
14 January 2024

Top!

Asmae
7 January 2024

Lekkerste sushi ever!!!!!! Vaste klant zeker een aanrader!!!!!!

Cfs
6 January 2024
S
3 January 2024

Goeie service, snelle bezorging. En belangrijkste lekkere sushi!

Petra van Bockel
3 January 2024
Asmae
27 December 2023

Super lekkere sushi!!!!! Lieve bezorger! Vaste klant zeker een aanrader!!!!!!

Amina
24 December 2023

Super lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Alinda
24 December 2023

Heerlijk eten. Bezorgtijd was lang maar wel precies goed aangeven.

ouarda
22 November 2023
Adam Knoop
6 November 2023

Niets gedaan met vraag naar glutenvrije sojasaus

Haitam
24 October 2023

Lekker verse sushi Super snel bezorgd aanrader ga nog zeker vaker bestellen

Nesle
6 October 2023

Heerlijk genoten van onze shusi avond thuis.

Mukerrem
20 September 2023

De bestellingen van gisteren zijn kwartier laat bezorgd!! De helft van collega's bij ergens anders besteld waren bijna klaar met eten!! tip( liever 5 minuten eerder bezorgen dan laat) en de namen stonden niet opgeschreven. Ik heb hierover gebeld klacht ingediend kreeg als antwoord dat ik beter moest regelen. Fijn dus dat wordt niet meer bij zuma sushi bestellen.

Fleur
18 September 2023

Super goede kwaliteit sushi. Over bezorging minder tevreden: mijn bestelling kwam pas na ander half uur (wel zo aangegeven, maar alsnog heel lang en woon in dezelfde omgeving).

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Susy
16 September 2023
Alinda
4 September 2023

Voor de tweede keer besteld en weer erg lekker.

Roel
2 September 2023

Het was weer erg lekker en een snelle bezorging!

Hafsa
27 August 2023

Heerlijke sushi, bezorging op tijd en zeker een aanrader!

Paulo Cezar
22 August 2023
Linda
20 August 2023

Erg lekker, goede kwaliteit

Paulo Cezar
15 August 2023

Quality exceptional as usual but this time some items (Ebi tempura shrimps L and Chicken yakitori) were missing (as it was ~22p.m. already didn't bother calling).

Paul
13 August 2023

Sushi voldeed aan de verwachtingen. Ik ontving na mijn bestelling een mail over de leveringstijd (zou een uur later zijn dan tijdstip van de bestelling). Tot mijn verbazing werd de bestelling al na 30 minuten geleverd.

Caglar Caglayan
2 August 2023

netjes gebeld dat ze ietsje later kwamen en er een bakje Edamame boontjes bij gedaan als goedmakertje.. sojasaus mag alleen wat meer :)

G.
21 July 2023

Beste sushi! Aardig personeel en snelle bezorging

Hafsa
19 July 2023

Het was zoals altijd om je vingers van af te likken 🤤 Heeeeeerlijkk

Roel
13 July 2023

We hebben genoten van de sushi!

De Groot
9 July 2023

3e keer besteld, eerste beoordeling, maar net zoals de vorige 2x, echt wel goed van smaak, temperatuur en wachttijd. Andere restaurants vaak wisselvallig, zoals het weer of de tweede kamer.

Linda
30 June 2023
Mo
17 June 2023

Beter dan Zuma kan ik me niet bedenken. Top service en lekkere verse sushi

Linda
12 June 2023
Nadia
11 June 2023
Sara
10 June 2023

Lekker, maar laat…

Sara
10 June 2023

Had een grote bestelling gedaan en het personeel denkt echt met je mee. Super lekkere sushi en ook heel mooi gepresenteerd! Alles kwam op heel en op tijd aan. Ik ga hier zeker vaker bestellen!

Anita
30 May 2023

Heerlijke verse sushi box voor een goede prijs. Ik ga zeker vaker bestellen. Vriendelijke bediening bij het afhalen.

Fairouz
23 May 2023

Rijkelijk gevuld!!

Claudia
21 May 2023

Zoals altijd heerlijke sushi en op afgesproken tijd bezorgd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ilham
16 May 2023
Michelle
8 May 2023

Bezorging een uur te laat

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

B
25 April 2023
Hajar
24 April 2023

Snel geleverd en lekker vers! Aanrader

Merel
24 April 2023
B
24 April 2023
berenisze
12 April 2023

Wederom goed. Exact op gewenste tijd bezorgd...

Nabila
12 April 2023

Beste sushi!!!!!

Hafsa
9 April 2023

Heerlijke sushi, Bij elke hap die ik heb genomen heb ik oprecht genoten! En de bezorger was super vriendelijk en het kwam ook nog op tijd! Waar wacht je op? Bestel gauw!

G
5 April 2023

Snel en heel vers!

Anoniem
20 March 2023

Voor mij de eerste keer dat ik bij jullie bestel maar de Sushi was zooooo lekkerr ik ga echt wel vaker bij jullie bestellen!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Joris
17 March 2023

Echt geweldig, die crispy chicken proeft naar meer😋😋. Zeker een aanrader, mijn eerste maar zeker niet bij mijn laatste keer😋😀

Mukerrem Kumas
15 March 2023

Van harte bedankt! Was super lekker en netjes op tijd bezorgd! Mvg, MKumas Administratie OBS De Punt

Yasmine
6 March 2023

Altijd heerlijk en snel bezorgd!! Helaas zijn jullie de makis vergeten, maar dat kan gebeuren. Komt volgende keer wel goed!!

Mike
1 March 2023

Snelle bezorging, goed verpakt, en goede smaken

Linda van V
27 February 2023

Altijd lekker! Vers en smakelijk. Snel geleverd.

Jet
25 February 2023

Altijd super goed! We bestellen nergens anders meer!

Hajar
20 February 2023
Claudia
20 February 2023

Zoals altijd weer heerlijke sushi en op de afgesproken tijd bezorgd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ed
18 February 2023
Meer
11 February 2023
Pascalle
4 February 2023

Er zat dit keer 1 soja saus bij. Dat was erg weinig vooral omdat we niet voor 1 persoon besteld hadden. Ook bij de garnalen zat geen saus dit keer. Dat ben ik niet gewend bij jullie. Sushi verder lekker en goed.

Bouchra
3 February 2023

Altijd lekkere sushi en snelle bezorging de beste van Amsterdam 👍🏽

Emine
28 January 2023

Zoals altijd een top service. Het is je geld meer dan waard. Je wordt altijd wel verrast met wat extra's en de bezorgers, maar ook aan de telefoon zijn de medewerkers super vriendelijk. Mijn complimenten!

Y
22 January 2023
Noz
19 January 2023

Will definitely order again. Great fresh tasty food, nice friendly staff. Quick delivery. Thank you!

Sam
14 January 2023
Michiel
14 January 2023

Stipt en top als altijd

Wendy
3 January 2023
Ron
1 January 2022

Was weer top !!!

Hajar
31 December 2022

Heerlijke sushi!

Sabina
22 December 2022
Guegan Elisa
18 December 2022

Arrived 30min early and was very tasty

Bacour
15 December 2022

Had aangegeven geen mayonnaise in het gerecht te willen. Zat toch mayonnaise in. Sushi door midden moeten Bezorger iets laat maar verder netjes.

Marijne
14 December 2022

Ontzettend lekkere sushi en snelle bezorging. Aanrader!

Youssef
9 December 2022

Heerlijke sushi en snelle bezorging

Melody
5 December 2022

Weer heel erg blij met onze bestelling en de kwaliteit van de sushis. Binnen 30 minuten stond de bezorger voor onze deur en na de laatste keer iets minder (geen saus, stokjes, gember en mindere smaak van de sushis) hebben jullie het zeker weer goed gemaakt. Grote fans van jullie eten !

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Schok
4 December 2022

Altijd stipt op tijd en top kwaliteit. Ik bestel sushi alleen nog hier.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
20 November 2022

Het duurde 2 uur voordat onze bestelling werd bezorgd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.