Avaliações de Zuma Sushi Amsterdam

Avaliações recentes

5.0
Joanna Wawrzyńczak
19 fevereiro 2024

Ik bestelde een rol softshell-sake, maar in plaats daarvan ontving ik een andere, goedkopere rol, en het wachten op de bestelling was erg lang, veel langer dan vermeld in de e-mail

Max
19 fevereiro 2024
Yous
19 fevereiro 2024

Sushi is achteruit gegaan. Op maak ziet er anders uit lijkt wel plat gedrukte sushi en smaak is ook minder. Voorheen smolt het in je mond en nu niet. Ik bestel hier al zeker 2 jaar. Hoop dat er wat mee wordt gedaan. Bezorgen gaat wel altijd goed.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Max
3 fevereiro 2024
Josephine
27 janeiro 2024

Sushi was dit keer iets te zoutig en was 1 ervan was verbrand. Heb de meeste weggegooid ik heb hoge bloeddruk.

Sabina
26 janeiro 2024

Altijd heerlijk!

Ellen
24 janeiro 2024

Sushi was te koud

Michiel
14 janeiro 2024

Top!

Asmae
7 janeiro 2024

Lekkerste sushi ever!!!!!! Vaste klant zeker een aanrader!!!!!!

Cfs
6 janeiro 2024
S
3 janeiro 2024

Goeie service, snelle bezorging. En belangrijkste lekkere sushi!

Petra van Bockel
3 janeiro 2024
Asmae
27 dezembro 2023

Super lekkere sushi!!!!! Lieve bezorger! Vaste klant zeker een aanrader!!!!!!

Amina
24 dezembro 2023

Super lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Alinda
24 dezembro 2023

Heerlijk eten. Bezorgtijd was lang maar wel precies goed aangeven.

ouarda
22 novembro 2023
Adam Knoop
6 novembro 2023

Niets gedaan met vraag naar glutenvrije sojasaus

Haitam
24 outubro 2023

Lekker verse sushi Super snel bezorgd aanrader ga nog zeker vaker bestellen

Nesle
6 outubro 2023

Heerlijk genoten van onze shusi avond thuis.

Mukerrem
20 setembro 2023

De bestellingen van gisteren zijn kwartier laat bezorgd!! De helft van collega's bij ergens anders besteld waren bijna klaar met eten!! tip( liever 5 minuten eerder bezorgen dan laat) en de namen stonden niet opgeschreven. Ik heb hierover gebeld klacht ingediend kreeg als antwoord dat ik beter moest regelen. Fijn dus dat wordt niet meer bij zuma sushi bestellen.

Fleur
18 setembro 2023

Super goede kwaliteit sushi. Over bezorging minder tevreden: mijn bestelling kwam pas na ander half uur (wel zo aangegeven, maar alsnog heel lang en woon in dezelfde omgeving).

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Susy
16 setembro 2023
Alinda
4 setembro 2023

Voor de tweede keer besteld en weer erg lekker.

Roel
2 setembro 2023

Het was weer erg lekker en een snelle bezorging!

Hafsa
27 agosto 2023

Heerlijke sushi, bezorging op tijd en zeker een aanrader!

Paulo Cezar
22 agosto 2023
Linda
20 agosto 2023

Erg lekker, goede kwaliteit

Paulo Cezar
15 agosto 2023

Quality exceptional as usual but this time some items (Ebi tempura shrimps L and Chicken yakitori) were missing (as it was ~22p.m. already didn't bother calling).

Paul
13 agosto 2023

Sushi voldeed aan de verwachtingen. Ik ontving na mijn bestelling een mail over de leveringstijd (zou een uur later zijn dan tijdstip van de bestelling). Tot mijn verbazing werd de bestelling al na 30 minuten geleverd.

Caglar Caglayan
2 agosto 2023

netjes gebeld dat ze ietsje later kwamen en er een bakje Edamame boontjes bij gedaan als goedmakertje.. sojasaus mag alleen wat meer :)

G.
21 julho 2023

Beste sushi! Aardig personeel en snelle bezorging

Hafsa
19 julho 2023

Het was zoals altijd om je vingers van af te likken 🤤 Heeeeeerlijkk

Roel
13 julho 2023

We hebben genoten van de sushi!

De Groot
9 julho 2023

3e keer besteld, eerste beoordeling, maar net zoals de vorige 2x, echt wel goed van smaak, temperatuur en wachttijd. Andere restaurants vaak wisselvallig, zoals het weer of de tweede kamer.

Linda
30 junho 2023
Mo
17 junho 2023

Beter dan Zuma kan ik me niet bedenken. Top service en lekkere verse sushi

Linda
12 junho 2023
Nadia
11 junho 2023
Sara
10 junho 2023

Lekker, maar laat…

Sara
10 junho 2023

Had een grote bestelling gedaan en het personeel denkt echt met je mee. Super lekkere sushi en ook heel mooi gepresenteerd! Alles kwam op heel en op tijd aan. Ik ga hier zeker vaker bestellen!

Anita
30 maio 2023

Heerlijke verse sushi box voor een goede prijs. Ik ga zeker vaker bestellen. Vriendelijke bediening bij het afhalen.

Fairouz
23 maio 2023

Rijkelijk gevuld!!

Claudia
21 maio 2023

Zoals altijd heerlijke sushi en op afgesproken tijd bezorgd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ilham
16 maio 2023
Michelle
8 maio 2023

Bezorging een uur te laat

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

B
25 abril 2023
Hajar
24 abril 2023

Snel geleverd en lekker vers! Aanrader

Merel
24 abril 2023
B
24 abril 2023
berenisze
12 abril 2023

Wederom goed. Exact op gewenste tijd bezorgd...

Nabila
12 abril 2023

Beste sushi!!!!!

Hafsa
9 abril 2023

Heerlijke sushi, Bij elke hap die ik heb genomen heb ik oprecht genoten! En de bezorger was super vriendelijk en het kwam ook nog op tijd! Waar wacht je op? Bestel gauw!

G
5 abril 2023

Snel en heel vers!

Anoniem
20 março 2023

Voor mij de eerste keer dat ik bij jullie bestel maar de Sushi was zooooo lekkerr ik ga echt wel vaker bij jullie bestellen!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Joris
17 março 2023

Echt geweldig, die crispy chicken proeft naar meer😋😋. Zeker een aanrader, mijn eerste maar zeker niet bij mijn laatste keer😋😀

Mukerrem Kumas
15 março 2023

Van harte bedankt! Was super lekker en netjes op tijd bezorgd! Mvg, MKumas Administratie OBS De Punt

Yasmine
6 março 2023

Altijd heerlijk en snel bezorgd!! Helaas zijn jullie de makis vergeten, maar dat kan gebeuren. Komt volgende keer wel goed!!

Mike
1 março 2023

Snelle bezorging, goed verpakt, en goede smaken

Linda van V
27 fevereiro 2023

Altijd lekker! Vers en smakelijk. Snel geleverd.

Jet
25 fevereiro 2023

Altijd super goed! We bestellen nergens anders meer!

Hajar
20 fevereiro 2023
Claudia
20 fevereiro 2023

Zoals altijd weer heerlijke sushi en op de afgesproken tijd bezorgd!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ed
18 fevereiro 2023
Meer
11 fevereiro 2023
Pascalle
4 fevereiro 2023

Er zat dit keer 1 soja saus bij. Dat was erg weinig vooral omdat we niet voor 1 persoon besteld hadden. Ook bij de garnalen zat geen saus dit keer. Dat ben ik niet gewend bij jullie. Sushi verder lekker en goed.

Bouchra
3 fevereiro 2023

Altijd lekkere sushi en snelle bezorging de beste van Amsterdam 👍🏽

Emine
28 janeiro 2023

Zoals altijd een top service. Het is je geld meer dan waard. Je wordt altijd wel verrast met wat extra's en de bezorgers, maar ook aan de telefoon zijn de medewerkers super vriendelijk. Mijn complimenten!

Y
22 janeiro 2023
Noz
19 janeiro 2023

Will definitely order again. Great fresh tasty food, nice friendly staff. Quick delivery. Thank you!

Sam
14 janeiro 2023
Michiel
14 janeiro 2023

Stipt en top als altijd

Wendy
3 janeiro 2023
Ron
1 janeiro 2022

Was weer top !!!

Hajar
31 dezembro 2022

Heerlijke sushi!

Sabina
22 dezembro 2022
Guegan Elisa
18 dezembro 2022

Arrived 30min early and was very tasty

Bacour
15 dezembro 2022

Had aangegeven geen mayonnaise in het gerecht te willen. Zat toch mayonnaise in. Sushi door midden moeten Bezorger iets laat maar verder netjes.

Marijne
14 dezembro 2022

Ontzettend lekkere sushi en snelle bezorging. Aanrader!

Youssef
9 dezembro 2022

Heerlijke sushi en snelle bezorging

Melody
5 dezembro 2022

Weer heel erg blij met onze bestelling en de kwaliteit van de sushis. Binnen 30 minuten stond de bezorger voor onze deur en na de laatste keer iets minder (geen saus, stokjes, gember en mindere smaak van de sushis) hebben jullie het zeker weer goed gemaakt. Grote fans van jullie eten !

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Schok
4 dezembro 2022

Altijd stipt op tijd en top kwaliteit. Ik bestel sushi alleen nog hier.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anoniem
20 novembro 2022

Het duurde 2 uur voordat onze bestelling werd bezorgd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ff
19 novembro 2022
Natalja Dekker
13 novembro 2022

Heeeerrrrrrrlijk!!! Net als altijd- super kwaliteit, sneller bezorging! Bedankt!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Melody
13 novembro 2022

Jammer dat we nul soja saus, wasabi, eetstokjes of gember hebben ontvangen bij onze bestelling.

Amina
7 novembro 2022

Goed vers en lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ilham
2 novembro 2022
Natalja Dekker
2 novembro 2022

Mijn complimenten. Heerlijke sushi! We bestellen altijd bij Zuma Sushi, sneller levering en heerlijke sushi! Bedankt

Nadia
31 outubro 2022
Claudia
29 outubro 2022

Zoals altijd weer heerlijk en op de afgesproken tijd bezorgd 👍🏼

Jihane
26 outubro 2022

De lekkerste Sushi van Amsterdam, elke keer weer een feest!

Nabila
22 outubro 2022

Echt de beste!!!

S
22 outubro 2022
Bouchea
21 outubro 2022

Lekkerste sushi in de omgeving en houden zich aan de bezorg tijd

Kyra
19 outubro 2022

Was weer top!

Edwin
18 outubro 2022
Ria
15 outubro 2022

Heel lekker zoals altijd en de bezorger heeft het netjes op afstand gebracht omdat ik Corona heb hij zette het neer toen hij weg was heb ik het gepakt. Goede dag En werking

Merel
13 outubro 2022

Beste Sushi in Amsterdam, elke keer alles super en de allerliefste bezorgers💝we love you Zuma Sushi!

M
10 outubro 2022

Heeerlijk zoals altijd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Estelle
4 outubro 2022

Great food. Always fresh and delicious.